Over ons

Heb je ooit met een zak bevroren erwtjes rondgelopen tijdens je kraamtijd? Of een flesje op het toilet gebruikt om wat verlichting te bieden bij dat branderige gevoel? Wij weten hoe het voelt. En zo ontstond De Postpartumbox. We nemen je even mee.

Een baby krijgen is wonderbaarlijk mooi, maar ook ontzettend zwaar. Vermoeidheid, wispelturige hormonen, de energie die het kost om je baby te leren kennen en borstvoeding op gang te brengen. Het overviel ons enorm na de bevalling van ons eerste kind. Zwellingen van het persen, hechtingen door inknippen, naweeën, bloedverlies, nachtelijke zweetaanvallen, tepelkloven, stuwing, het rijtje leek niet op te houden. We vonden het best indrukwekkend. 

En niemand die ons hierop had voorbereid. Niemand vertelde hoe het zou zijn én wat we konden doen tijdens al deze pijn, ongemak en emoties. 

Tijd om daar verandering in te brengen. En dat doen wij met De Postpartumbox. We zijn er trots op dat we een breed assortiment hebben van boxen en producten om jouw kraamtijd fijner en comfortabeler te maken, met véél minder pijn en ongemak. Onze boxen bevatten alles wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen en je herstelproces te versnellen. Want dat verdient elke vrouw!

Maar we wilden meer doen. Samen met experts hebben we een postpartum magazine gecreëerd. Hier delen we waardevolle kennis en ervaringen over de kraamtijd. Ook op onze social media geven we tips, inspiratie en zijn we eerlijk over wat je kunt verwachten van deze fase. Het is onze missie om jou te voorzien van de beste informatie. Zodat je met een glimlach kunt terugkijken op jouw kraamtijd.

Want wij weten hoe waardevol dat is. Die uitdagingen? We kennen ze maar al te goed. En we willen dat je je gesteund voelt. Voel je welkom op ons Instagram account. Daar vind je herkenning, steun en de verhalen van andere power-vrouwen net als jij.

Je verdient een fijne kraamtijd. Gun jezelf onze herstelproducten. Kies voor jezelf, kies voor jouw herstel. Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen in deze prachtige en intense fase van het moederschap. 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.