Over ons

Het idee voor deze postpartumbox ontstond eind 2020, toen wij het hadden over onze bevallingen en de tijd erna. Yolanda is moeder van Novi (’17) en Loua (’22) en Laura van haar 4 kinderen Nikki (’12), Lola (’14), Sef (’17) en Rocco (’19). Allebei wonen we in Culemborg. Altijd een gezellige boel als we met beide gezinnen samen zijn!

Een baby krijgen vonden we best overweldigend, vooral omdat je ernaast nog van alles moet: koken, wassen, boodschappen… En niet te vergeten, herstellen van die geweldige prestatie die je hebt geleverd.

Gedoe met bevroren zakjes erwtjes, petflessen met water op het toilet om te spoelen en 10x per dag een schoon shirt, want je lekt de hele dag door moedermelk. We hadden het erover met elkaar en vroegen ons af: kan dat niet anders?

En ook het ontbreken van de roze wolk was iets waar we het met elkaar over hadden. Niemand vertelt je van tevoren over de kraamtranen en de overweldigende gevoelens die zelfs kunnen overgaan in een postpartum depressie. 

Het zou ons enorm geholpen hebben om hier vooraf meer over te lezen en op voor te bereiden door de juiste producten in huis te halen. Maar we misten ook informatie over wat ‘erbij hoort’ en wanneer je aan de bel moet trekken, zoals bij pijnlijke hechtingen, bloedingen, pijn bij borstvoeding of langdurige emotionele klachten.

En om nieuwe mama’s daar volledig in te ontzorgen, is dit idee ontstaan. De postpartumbox. We hebben alle producten aan de box toegevoegd die wij hebben gemist én maakten in samenwerking met experts het eerste Postpartum Magazine van Nederland. Met alles dat niemand je van tevoren vertelt en wij zo gemist hebben. En daar zijn we heel trots op!

Heb je vragen over de inhoud van de box? Stuur dan gewoon een mailtje!

Liefs, Yolanda en Laura

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.