Exclusieve korting voor jou!

Wat fijn dat je ons gratis kraamplan hebt aangevraagd! Dit is een fantastische stap in de richting van een rustige, ontspannen en blije kraamtijd. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze geweldige download! Je ontvangt het kraamplan direct in je inbox (let op, het zou kunnen dat de mail in je spam terecht komt) dus je kunt er meteen mee aan de slag!

En daar houdt het niet op. We willen je namelijk nog iets extra’s aanbieden waar we zeker van zijn dat je er heel veel aan zult hebben. We hebben het over ons postpartum ebook: een absolute must-read voor elke mama in spé.

Een optimale voorbereiding met dit ebook

Dit ebook staat boordevol tips, inspiratie en need-to-knows voor de kraamtijd. Het bevat maar liefst 40 pagina’s met waardevolle informatie die je helpt om je optimaal voor te bereiden op de komst van je baby en om de kraamtijd relaxed en ontspannen door te komen.

Dit is de kans om jezelf te trakteren op een onvergetelijke ervaring en de beste start voor jou en je baby. Je zult je na het lezen van dit ebook beter voorbereid voelen én sneller herstellen van de bevalling. Zo kun je nog meer genieten van je baby en van deze bijzondere tijd.

Een fantastische aanbieding

Normaal kost het ebook €7,95 maar alleen vandaag bieden we het aan voor de ongelofelijke prijs van slechts €2,49. Een eenmalige kans die je niet wilt missen!

Bestel nu het postpartum ebook en ontvang direct na betaling een mail met jouw persoonlijke downloadlink. Dit is een investering in jezelf en je baby waar je nog lang plezier van zult hebben.

Bedankt voor het aanvragen van ons gratis kraamplan en we hopen dat je veel plezier beleeft aan het lezen van ons postpartum ebook.
Veel liefs en geluk tijdens de kraamtijd!

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.